De ce să alegi să înlocuiești făina din grâu cu cea de migdale ? Este foarte simplu. Fie că îți dorești să urmezi o dietă cu un conținut scăzut de carbohidrați, fie că ai intoleranță la gluten sau...
Atunci când avem poftă de ceva dulce, dar sănătos în același timp, nimic mai simplu: putem face biluțe din ingrediente pe care le avem în casă.
Pentru acestea, noi am folosit:
âœ”ï¸ 120 g...
Deși s-a dorit a fi o interpretare raw-vegană de tiramisu, a ieșit o minunăție de ciocolată cu gust de rom.
Ingrediente pentru 6 porții
Crema :
1 cană caju crud
2 linguri lapte...
Brioșe cu merișoare și portocale
O gustare dulce pentru un drum lung, pentru pachetul de la școală sau de la serviciu, sau pur și simplu când îți dorești ceva dulce care se pregătește foarte...
Cu toții ne amintim, probabil, de halvaua pe care o consumam cu ani în urmă, ca și desert al copilăriei.
Am cam dat-o uitării până acum, când Camelia & Bianca de la romaniancook_insta ...
Budincă din curmale
Ingrediente:
300 g curmale fără sâmburi
250 ml lapte fierbinte
o banană coaptă
750 ml lapte rece
un praf de sare
esență de migdale (opțional)
...
Cine s-ar fi gândit că din doar 2 ingrediente poate ieși ceva atât de bun?!
Nu ai nevoie decât de 150 g linte roșie, 300 ml apă și putină sare.
Cel mai important pas este hidratarea: se pune...
Lintea este cea mai veche leguminoasă cultivată din lume. La fel ca fasolea sau năutul, lintea este un aliment bogat în fibre și proteine, iar datorită dimensiunii, lintea se gătește mult mai repede...
Cel mai bun lucru la burgerii vegetarieni este că sunt versatili și ușor de făcut. Sunt o alternativă mult mai bună la burgerul clasic, deoarece au un conținut scăzut de calorii și grăsimi, dar au un...
Rețetele rapide și cu puține ingrediente sunt pe placul tuturor :)
Acești biscuiți din doar trei ingrediente pe cât de ușor se prepară, pe atât sunt de gustoși.
Ingrediente :
- 200 g făină...
Ai încercat vreodată să faci lapte de cocos în casă?
Dacă răspunsul este nu, acum este momentul.
Nimic mai simplu: ai nevoie doar de cocos răzuit cu grăsime, sirop de agave (sau alt...
S-ar putea să nu aibă gust ca si pateul tău tradițional, dar cu siguranță nu vrei să ratezi asta! Acest pateu de semințe de floarea-soarelui este plin de aromă, doar intinde-l peste paine feliată,...
Cu siguranță, am dorit cu toții la un moment dat să urmăm o rețetă de pe internet și ne-am lovit de problema cantităților exprimate într-un sistem de măsurare diferit față de cel cu care suntem...
Smoothie-ul poate servi drept mic-dejun sau o gustare, ofera satietate mult mai mare decat un suc proaspat stors, iar senzatia de foame nu apare atat de repede ca in cazul sucului.
Cheia unui...
Pielea este cel mai mare organ al nostru și joacă un rol important în a ne proteja de agenții patogeni externi, deci ar trebui să respectăm câțiva pași simpli de îngrijire a pielii.
O rutină de...
Curmalele Medjool sunt cele mai mari dintre soiurile de curmale și deși sunt considerate de mulți drept fructe uscate sunt, de fapt, fructe proaspete, deoarece nu se extrage apă din fructele Medjool....
Alunele de pădure sunt bogate în fibre alimentare, excepțional de bogate în acid folic și o sursă excelentă de vitamina E. În plus, conțin și multe alte vitamine din complexul B, cum ar fi...
Hrișca aparține unui grup de alimente numite în mod obișnuit pseudocereale.
În ciuda faptului că are "grâu" în numele său, hrișca este de fapt o sămânță și uneori denumită "pseudo-bob". Procesată...
De Sărbători, cozonacul este un preparat tradițional de nelipsit pe mesele românilor.
Indiferent de rețeta folosită, vă prezentăm mai jos câteva trucuri pentru a obține cozonaci pufoși și gustoși:...
Feta din tofu
Ingrediente pentru 4 portii
10 linguri ulei de masline presat la rece
3 linguri zeama lamaie
1 lingurita otet de mere nerafinat
1 lingurita sare de himalaya
1...