Pentru Iuliana ciocolata de casă înseamnă ciocolată neagră, simplă, din 3 ingrediente : unt de cacao, cacao și îndulcitor ( sirop de agave/miere)
Gasiti reteta si pe pagina ei de Instagram!
Ingrediente :
-100g unt de cacao
-60g cacao
-1-2 linguri sirop de agave
Untul de cacao îl mărunțim ca să se topească mai ușor. Puteți pune pe foc mic sau la bain-marie.
După ce s-a topit adăugăm siropul de agave și cacao. Amestecăm bine pana când obținem o textură lucioasă.
Turnăm în fiecare formă pana la jumate, apoi adăugăm topping-uri după preferințe.
Iuliana a prăjit niște alune de pădure pe care le-a combinat cu goji, stafide și merișoare.
Fistic și zmeură liofilizată e o combinație faină, dar nu e la îndemna tuturor.
Multumim, Iuliana!
Comentarii